Rogue Angel 4

Rogue Angel 4

zondag 17 april 2011

Work in progress...

Al ruim 300 bezoekers op de website (www.rogue-angel.nl) gehad en ondertussen is er veel gebeurd.
Zoals altijd met goede voornemens is het er niet van gekomen de site zo regelmatig bij te houden als ik zou willen. Er zijn al weer aardig wat dingen in de molen, op verschillende vlakken. Wat onze kleine draak betreft: de REC4-aanvraag is verstuurd en wordt nu zo'n beetje behandeld. Damian krijgt zijn onderwijs nu al op de Koperakker zelf en dus niet meer in de interne klas en na de meivakantie zal hij gebruik gaan maken van het gemeente-vervoer.
Het is qua werk namelijk wat 'drukker' geworden. Niet alleen ben ik terug in dienst bij de Woody (cafetaria's in Breda en Bavel),maar vanuit de broodjesbus (Broodnodig?) zijn we druk bezig met een vast pand waar hopelijk begin mei onze lunchroom geopend gaat worden. Ik kan nog net niet zeggen dat ik alleen maar thuis kom om te slapen... ;-)
Daarnaast was afgelopen week helaas en week vol slecht nieuws. Tante Mien overleed afgelopen weekend en gisteren hebben we de bijzonder mooie uitvaart gehad. Ook in onze omgeving was er veel slecht nieuws in de familie- en vriendenkring, variërend van ziektes tot ongevallen. Sterkte allemaal!
Aan de andere kant van de medaille zijn we thuis druk bezig geweest met de tuin, best lekker nu het kwik de 20 graden weer haalt! Ook hebben we gisteren onze gezinsuitbreiding opgehaald in Hoogerheide, 8 nieuwe agapornissen, die nu samen met onze Bowie en Lily een flinke kooi/volière in de achtertuin bewonen. Als de namen blijven zoals ik ze nu in mijn hoofd hebt hebben we gezelschap gekregen van Rheia, Séarlas, Boraz, Maeve, Rowan, Flynn, Iris en Sunny.
Afijn, we blijven dus bezig, op alle mogelijk fronten. In alle hectiek heb ik zelfs de deadline voor de Vleermuis-wedstrijden gemist, waardoor ik dit jaar niet meeding naar uitgave en de Strellus poëzie-prijs... So be it.
Ideeën genoeg in ieder geval en met kleine stapjes per keer komen we ook een heel eind! Alle opmerkingen, suggesties e.d. zijn welkom en als je wilt weten hoe het verder gaat; check mijn blogs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Test reacties